Снимка: БГНЕС

Кание Уест, рап-изпълнителят, който призовава слушателите в една песен да "достигнат до звездите, така че ако паднете, да кацнете на облак", заяви, че ще се кандидатира в президентските избори в САЩ през ноември тази година, предава AFP

"Сега трябва да осъществим обещанието на Америка, като се доверим на Бог, обединим визията си и изградим нашето бъдеще. Аз се кандидатирам за президент на Съединените щати!“, заяви Уест, съобщава "Фокус".

Певецът не съобщи повече подробности относно предполагаемата си кампания четири месеца преди изборите през ноември, както и не става ясно дали той се е регистрирал официално, за да се кандидатира.

43-годишният изпълнител спомена няколко пъти, че обмисля кандидатурата, а през миналата година уточни, че ще се кандидатира за президент през 2024 година.

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не казвате че Уест първо няма никакъв шанс, второ ще обере черните гласове от корумпираното нищожество Байдън? Уест може да попречи само на демоНкратите, не на Тръмп. Защото са ви казали да плюете по Тръмп само, нали изедници?!?!

50

?/?/

преди 3 месеца

Е точно заради зевзеците идвам да чета днес.бг, защото смехът е здраве!

49

ikar

преди 3 месеца

До Бойко се интересува
За американски прездент има условие за възраст - над 40 г. и да е роден в САЩ.