Снимка: Quartal

Първият Food Park в София отваря официално врати през юли, когато освен вкусната храна, посетителите ще се насладят на серия от музикални събития. Сред тях DJ партита и изпълнения на живо на Деси Андонова, Миленита, Виктория Георгиева и много други.

"Готови сме! Нямаме търпение да се срещнем с посетителите и да чуем обратната им връзка. Решихме да направим откриването в три последователни дни, за да може всеки да ни посети в удобен за него момент. Обещахме Food Park-ът да носи преживяване и по този повод ще представим първата програма с различни изпълнители и разнообразни музикални стилове", разказва един от създателите на парка – Слави Христов.

В програмата на новото културно пространство ще видим на 10-и юли от 18.00 часа - Zimone. Ден по-късно, програмата включва от 12.00 часа Dj Desy, от 15.00 часа Desy Andonova & Ilko Gradev, от 16.00 часа Dj Marten и от 20.00 часа Vselena Sirakova feat. Radoslav Slavchev & Alexander Slavchev.

На 12-и юли от 12.00 часа програмата започва с Ramzey Hercules. Продължава от 15.00 часа с Milenita & Fingertone. от 16.00 часа е с Ihou и завършва от 20.00 часа с Victoria Georgievа


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase