Поредното голямо рок турне се отлага за 2021-а година. Заради пандемията от COVID-19, легендите от Helloween решиха да отложат цялото си турне, планирано за тази година. Така United Alive Tour Part II ще се проведе догодина, а датата за България е 10 юни.

Концертът ще бъде зала "Арена Армеец" в София.

"Концерт на Helloween трябва да е празник за феновете и за музиката, но настоящата ситуация ни показва, че това няма как да е възможно. Все още рискът от вируса е много голям, което налага и отлагането на цялото ни турне", съобщават от групата.

Заради отлагането на турнето от групата решиха да забавят и издаването на най-новия си, все още неозаглавения албум, за началото на следващата година. "Много сме горди с резултата и нямаме търпение да отпразнуваме новите песни с феновете, при това на живо", споделя вокалистът Анди Дерис.

Всички билети закупени за концерта тази година ще важат за новата дата, без да е нужно да се презаверяват. Всеки който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 1 юни до 1 юли 2020-а година. 
 

Коментари Напиши коментар

5

Атанас Велмазов

преди 9 месеца

ВЕЛИКАНИ ! Най-големите в метъла! Живи и здрави ще ги видим догодина, нямам търпение- Анди, Киске, Кай, целият звезден отбор

4

Анонимен

преди 10 месеца

Православен бил...хаххаа

3

Кривосливен

преди 10 месеца

Що се обаждате, чалгаджии смотани?