Горящ костюм в две части искала да ползва Дара във видеото към актуалния си хит Ella Ella. Режисьорът Виктор Антонов-Рик се навил с уговорката, че на метър и половина от нея ще стои човек с пожарогасител на терен. По време на брейнсторминг сесия за концепцията на клипа обаче музикалният продуцент Саня Армутлиева замразила идеята Дара да се превърне в изпепеляваща изкусителка.

Снимките на Ella Ella я връщат към спорт, който мечтаела да тренира като тийнейждър – бокса. Искала да сложи ръкавиците, за да успее да надвие брат си, с който се биели непрекъснато.

"Под "биехме" имам предвид хард кор положение, случвало се да си извадим по два зъба. Разликата ни е само две години и бяхме като куче и котка. Сега се обичаме безрезервно", споделя Дара с усмивка. Крошетата върху бонбонено розовата круша й костват маникюра, а водопадът от текстилна боя в същия цвят едва не съсипва дрехите й. Дара неочаквано започва да нанася боята върху косата и гърдите си, а режисьорът я поощрява да го прави заради дискретната еротика в жеста.

"После се измих без проблем, но целия ми стайлинг отиде. Включително кимоното, което ми беше любимо и бях взела назаем от мама", признава певицата.

Хореографията на Ella Ella е дело на Реми Тоин, който впечатли и журито на "България търси талант" като танцьор и се класира за финалите на шоуто.

Това е третият международен проект на Дара след My Time с румънския хитмейкър Моноар и BTW (Bye, Bye) с гръцките диджеи Livin R и Noisy. През лятото тя отскочи и до Лондон по покана на продуцента Йоад Нево, работил с носители на "Грами" като Брайън Адамс, Сиа и Duran Duran. Забелязал я в YouTube, харесал тембъра и присъствието й и се свързал с "Вирджиния рекърдс" с покана за музикална сесия в студията му. Кога и дали на бял свят ще се появи парче от творческата й среща с Нево Дара засега пази в тайна.

Ella Ella дебютира на четвърто място в класацията Bulgaria Top 50 на Spotify, както и в плейлистата на Tidal Rising: Global.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase