Снимка: Bulgaria ON AIR

Владимир Ампов - Графа напомня по най-добрия вокален начин, че не бива да бъдем безучастни към събитията около нас с новата си песен "Страничен наблюдател".

"Това е една песен за мечтателите. Казват се доста истини в нея и човек може да намери много неща за себе си", сподели Графа за посланията на баладата.

Режисьор на видеото е Бойко Щонов и той е доразвил посланието на песента, а актрисата Лорина Камбурова е имала трудната задача да изиграе няколко роли, но се е справила успешно с това.

"Направих доста концерти, доста турнета. Посетих градове, в които не толкова често отивам", сподели изпълнителят пред Bulgaria ON AIR.

Той си припомни хубавите емоции, чувствата на хората от малките населени места и техния заряд. А на 10 юни 2020 година предстои невероятен концерт в София на стадион "Българска армия". За него вече се продават билети.

"Горя в това, което правя. Обичам много музиката и тя ме зарежда. Такъв човек съм, че не мога да стоя на едно място и не обичам се задоволявам с постигнатото. Винаги искам да стана по-добър, да надскачам себе си", каза изпълнителят в ефира на "България сутрин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase