Снимка: Личен архив

Неиздадена песен с участието на Явор Захариев вече може да види бял свят. "Down" е парче на групата "Pumpall". Бандата е създадена през 2014 г., но това парче е първата им изява пред широката публика. Парчето е реализирано  в дует с Явор Захариев.

Членовете на групата са:  Симеон Стоилов- Китара и Евгения Миро- Косева- вокал. Композитор на песента е китаристът на групата, Симеон. Текстът на  "Down" е на Явор Захариев и Евгения. Барабните в песента са дело на Деян Драгиев- Даката.
"Самата песен е създадена преди 5 години, а малко  по- късно бе заснето и видеото към нея.  Трябваше да бъде представена в началото на 2016. Тогава Явор замина да се лекува в Хърватска.  Уговорката ни беше след като се прибере да направим премиерата й. Миналата година говорихме с него да издадем песента в края на Май месец тази година.

За съжаление това не се случи. Заедно със сестрите на Явор решихме, че тази песен трябва да бъде показана на широката публика. Много обичам Явор.  Любим приятел -  някак не мога да говоря за него в минало време. Пуснах му демото на тази песен и той веднага се съгласи да участва в нея. 

Преди да го познавам лично, бях един от най- големите му фенове. Човек с извънземен глас, необикновена аура и изключително присъствие. След като  се запознахме - за мен бе сбъдната мечта. Невероятен човек и артист. Фактът , че повярва в тази песен, за нас със Симеон  бе нещо невероятно и прекрасно. Явор много обичаше да  създава музика. Заедно създадохме тази песен.  Страхотна загуба е неговото отсъствие от животът. Но, той ще живее вечно чрез песните и текстовете си.", разказва Евгения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase