Снимка: Терминал 1

Анимационерите се завръщат на сцена с концерт в столичния клуб Терминал 1 на 15 май. Специални гости на събитието са Les Animaux Sauvages. Вратите на клуба отварят в 21.00 ч., а концертната част стартира час по-късно. Селекцията на музика преди и след живите изпълнения е поверена на Мартин Михайлов.

Анимационерите са от основателите на "Жълта музика" и през годините се утвърждават като една от най-отличителните формации у нас. Нетрадиционните и култови текстове са тяхна емблема. В състава на бандата влизат титулярите Георги Згуров-Гурко (вокали), Николай Бекриев-Заека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), както и Росен Ватев (барабани) и Петко Славов (бас).

Последната поява на групата е през 2016-та година, когато представят едноименния си албум "Animacionerite", което прави редките им срещи с феновете изключително ценни.

Les Animaux Sauvages е проект на Насо Русков и Иво Стоядинов-Чарли от Babyface Clan и Сибила Серафим. Съвсем скоро те пуснаха и ново парче "Neon Makes Me Happy". Насо Русков ще се качи на сцената и като гост-вокалист заедно с Анимационерите в изпълнение на „Костюми в стаята на славата“.

Организаторите напомнят, че всеки, закупил билет за отпадналия концерт на Gravity Co. на 03 април 2019 г. в клуб Терминал 1, ще може да присъства на 15 май без нужда от презаверка на билета.

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.