Отборът на Михаела Филева от „Гласът на България“ изненада поп дивата минути преди тя да излезе на сцената на зала 1 на НДК за първия си самостоятелен концерт. Талантите от тима на красивата брюнетка бяха дошли в бекстейджа да я подкрепят и да й подарят колаж от свои снимки.

Да се присъедини към тях не успя единствено един от участниците в най-гледаното музикално шоу - Калоян Николов, който нашумя като двойник на актьора Джейсън Момоа. За компенсация той изпрати на треньорката си специално подготвен видео поздрав.

„Много обичам всеки от моя отбор в „Гласът“. Нямам търпение да бъда в публиката на първия самостоятелен концерт на някое от тези момичета и момчета, а защо не и на всички“, каза развълнувано Михаела.

Секунди по-късно тя вдигна на крак пълната зала 1 и показа, че е родена за голямата сцена. Повече от два часа Филева пя най-големите си хитове и танцува с момичетата от „Trinity“. Сред гост-звездите на шоуто бяха Графа, Свилен Ноев, Прея, Дивна, VenZy, Pavell & Venci Venc'. След концерта почитателите на изпълнителката чакаха повече от час на опашка за автограф и снимка с нея.

А тази неделя Михаела Филева ще изправи един срещу друг част от отбора си във втори епизод от вокалните двубои на „Гласът на България“. Треньорът ще има тежката задача да реши кой от талантите в нейния тим ще продължи напред в шоуто – гледайте на 21 април в 20 часа по bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase