Блокът, където се е разиграла трагедията. Снимка: Монитор

Бащата на загиналия нелепо рапър Кобака бил първият, който го открил задушен в гаража с неговата приятелка.

"Гледката беше страшна. Страшна. На никого не пожелавам да загуби по такъв начин детето си. Костадин ми беше слабостта. Угаждал съм му за всичко, а може би не е трябвало", заяви бащата Асен, цитиран от "Монитор".

В неделя около 7 часа сутринта той е открил труповете на сина си и новата му приятелка Валентина в автомобила "Мерцедес" в кооперация в Пловдив.

Още по темата
Преди да се отдадат на плътските си удоволствия Костадин и случайно срещнатата няколко часа по-рано 34-годишна жена се заключили в гаража. Тя била семейна и с две деца. Във фаталната вечер казала на близките си, че отива на тържество. С Кобака явно се запознали в дискотека и след купона там се пренесли в новия му апартамент.

Жилището обаче не било обзаведено и вместо да отидат на хотел, се качили в паркираната в гаража кола. Станало им студено и запалили двигателя, което довело до смъртта им. Когато близките им започнали да им звънят по телефоните от събота сутринта, те вече били мъртви, са категорични разследващите.

Костадин и Валентина са издъхнали едновременно и в смъртта им няма данни за насилие, считат от полицията в Пловдив. Случилото се е нещастие и инцидент, но не и двойно убийство. Според криминалисти гледката в гаража наистина е била потресаваща. Най-вероятно заради газовете от ауспуха на леката кола любовниците са заспали и са починали в съня си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase