Едва ли за някого има съмнение, че Таря Турунен е една от големите любимки на родния метъл фен. Доказателство за това са концертите на финландската прима на родна земя, които винаги се радват на огромен интерес.

Само след по-малко от 2 седмици бившата вокалистка на Nightwish отново ще зарадва родните фенове, при това заедно с пионерите на финладската метъл сцена STRATOVARIUS. Големият концерт ще се проведе в столичната зала "Универсиада" на 29 октомври от 19:00 часа.  

Шоуто ще бъде единствено в региона, а специални гости на събитието ще са британските симфо-метъли Serpentyne, съобщават организаторите от BGTSC.

Ако все още не сте се сдобили с билети за шоуто, може да го направите в мрежата на Ивентим и техните партньори. Промо билетите на цена от 45 лева се разпродадоха за часове. В момента и до деня на концерта цената е 50 лева, а в случай на останали места в деня на събитието и на място в залата цената на входа ще е 55 лева.

Организаторите на събитието уточняват, че деца до 7 годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Декларация за придружител можете да изтеглите от тук.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase