Снимка: LOVE style

"Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка.
Различните са тук - не са измислени. И кой реши, че те са грешка?
Кой?
Отхвърляме ги, обругаваме ги. По тях крещим... защо?
Простаци ли сме, невежи, зли ли сме?
Или сме жестоки хора, забравили, че са добри?"

Посланието на песента на Азис, обаче, сякаш остана неразбрано. Грешка в превода, може би?  Сигурно. Но хулите не спряха. Не спряха по него, по Цветана Манева. Защото циганин е дръзнал да застане до интелектуалец. В това бил проблемът. Така смята самият Азис.

Още по темата

"Вярвах, че ще има реакция от страна на хората, които не слушат този жанр, но чак това, което се случи и излезе извън всякаква представа за човешко отношение, не съм си и представял. Това, че съм циганин, застанал до икона на българското кино е причина за целия взрив". Това каза Азис пред списание LOVE style.

Хората, които критикуват новата песен на изпълнителя "Позна ли ме" и участието на актрисата Цветана Манева в него, твърдят, че причините за негативната реакция са други. За Азис, обаче, ядрото на възмущението идва именно от различния му етнос.

"Постоянно се сблъсквам с това. Цветът на кожата ми не позволява да мина незабелязано", споделя в интервюто си изпълнителят.

Кралят на поп фолка разказва също и за своето преживяване във "ВИП Брадър 2", което никога няма да забрави.

"Там срещнах голямата си любов – Катерина Евро. Приятел, който обожавам и до ден-днешен", споделя Азис.

Звездата отрече всички слухове за разрив в отношенията с майката на неговата дъщеря.

"Не вярвайте на нищо, което не е казано от мен или близък до мен човек. С Гала сме си в прекрасни отношения", категоричен бе певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase