Снимка: Reuters

AC/DC най-вероятно ще издадат нов албум. Тези слухове тръгнаха още преди около месец, когато някои от членовете на рок групата бяха забелязани пред звукозаписното студио Warehouse във Ванкувър.

От JAM Magazine сега съобщават, че китаристът на групата, Ангъс Йънг, работи върху нови песни, които ще съдържат и китарни рифове на брат му - Малкълм Йънг, който почина миналата година.

Последният албум на бандата излезе през 2014 и носи името "Rock or Bust". Изглежда след това братята, които са и основатели на AC/DC, са живели заедно и са работили по много неща. Някои от песните, дори е възможно вече да са записани в студио, но да са останали скрити от света.

"Ангъс е решил да избере най-добрите тракове, в които е свирил Малкълм, да се върне в студиото, да ги запише и миксира, съвместно с Фил Ръд, Клиф Уилямс и Брайън Джонсън - като вокалист.

През 2016 г. Брайън беше принуден да спре с концертната дейност, заради проблеми със слуха и временно фронтмен на бандата стана Аксел Роуз, вокалистът на Guns N' Roses.

Още по темата вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase