Снимка: bgonair.bg

Видео 13.08.2018

"Да не спим" - първата песен на Йоана Димитрова

"Да не спим" е първата песен на младата певица Йоана. Текстът е на Любо Киров, а за създаването ѝ има и румънска следа в лицето на продуцента Monoir.

Йоана Димитрова беше категорична, че е много щастлива от дебюта си на музикалната сцена и акцентира, че е различно за нея да представя собствената си песен.

"За два дни отидох в Румъния, направихме песента и стана много добре. Там я записахме, само че на английски", каза изпълнителката в студиото на "България сутрин".

Йоана разказа още, че учи поп и джаз пеене, а преди това се е занимавал с онлайн търговия, но е спряла с това свое занимание, за да се отдаде напълно на музиката.

"Сега съм изцяло фокусирана върху музиката. Гледам напълно да се отдам на нея, да се уча на различни неща. Решила съм да се уча и как се прави музика, надявам се да се получи, защото е страшно трудно и отнема много време", разказа още изпълнителката пред Bulgaria ON AIR.

Йоана допълни, че се стреми да дава пример на младата аудитория, която я гледа.

 

Коментари Напиши коментар

7

ANOYMOUS

преди 10 месеца

https://youtube/watch?v=pfc6jQeQ8Us УСПЕХ МИЛО МОМИЧЕ , ИМАШ ОГРОМЕН ТАЛАНТ !!! <3

6

Анонимен

преди 10 месеца

Много е тъжно да имаш глас, но да нямаш какво да кажеш. Посредствен текст, писан от друг, посредствена песен, насилена да стане хит. Тези хора защо приемат посредствеността толкова лесно, а не пеят за нещо, което наистина ги вълнува? Иначе симпатично момиче.

5

наблюдател

преди 10 месеца

Лицето е оперативно интересно. Дайте повече информация какво прави като не спи и с кого спи когато спи.