Снимка: Личен архив

Общ преглед

Тита, 100 Кила, Deep Zone Project, Дичо, Eva и Клавдия са специалните гост-изпълнители на второто издание на BG Music Festivsl 2018.

Второто издание на музикалното събитие ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър, в Сандански. Официална водеща на събитието ще бъде арендби изпълнителката Ivy.

На 8 юни в конкурсната вечер ще бъдат изпълнени 22 песни, които са на тазгодишните финалисти. Веднага след тях на сцената ще се качи Дичо.

Още по темата

Кулминацията на вечерта ще настъпи, когато най-актуалната млада "антилопа" - Тита ще пръсне дисплеите и панелите на всички гости.

На 9 юни в галавечерта ще бъдат обявени победителите във всяка от четирите категории, разделени по музикални стилове – поп, рок, хип-хоп/R&B, електронен.

Те ще бъдат определени, след заседание и гласуване на фестивалното жури, изградено от доказани авторитети в музикално-развлекателната индустрия.

Ще бъдат връчени и специални награди на журналистите, на телевизионните зрители, на публиката, на кмета на града - домакин и на община Сандански.

За първи път ще се връчи и приз на участниците във феста, като всеки ще има право да даде гласа си за своя фаворит, без да може да гласува за себе си. Всички отличени ще изпълнят парчетата си по време на галавечерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар