Снимка: Личен архив

Лоренцо представи най-новия си проект в дует със своята майка Софи Маринова. "Хитът на сезона" има ритмично и модерно звучене и покрива изцяло своето закачливо заглавие.

След големия успех на предишната песен на Лоренцо "Instagram", младият изпълнител върви стремглаво по пътя към голямата сцена.

Софи Маринова е най-големият фен на сина си: "Много съм щастлива, че Лоренцо е наследил моя талант, аз съм неговият най-голям почитател. Въпреки всичко той е много самостоятелен и решава сам как ще звучи музиката му. Аз мога само да го насърчавам и да му помагам", казва талантливата певица.

"Много харесвам сцената и се надявам новата песен дори да надмине успеха на "Instagram". Уча се от най-добрата изпълнителка – майка ми. Тя е моят пример в живота и ѝ благодаря за подкрепата. След като изпя вокалите към "Хитът на сезона" песента получи своя завършен, перфектен вид", разказва Лоренцо.

От днес можете да гледате най-новата песен на Лоренцо и Софи Маринова в ефира на Фен ТВ и официалния канал на медията в YouTube.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase