Снимка: Bulgaria ON AIR

  Дара разказа за песента си "Недей". Певицата сподели, че се опитва в клипа да е по-обикновена и да доближи образа си до този, който е във всекидневието си.

"Радвам се, че показах другото си лице на моите почитатели. Идеята за последното ми видео беше спонтанна, успяхме да я уловим на втората секунда и се получи много добре", обяснява певицата.

По думите й, песента е създадена покрай историята на една нейна приятелка. "Много хора, които са се разделили по такъв начин може да се припознаят в песента", обясни още тя.

Певицата коментира и връзката си с нейния приятел Константин Трендафилов, които бяха разделени от публикациите на някои медии.
 "Аз и моят приятел Константин Трендафилов все още сме заедно и много се обичаме", категорично заяви тя пред Bulgaria ON AIR.

Дара си спомни, чеоще като  го е видяла у нея е припламнала искрата на любовта. Според момичето, той не е искал да й дава цялото внимание, което другите й са и давали и затова в началото се държал дистанцирано.

"С Константин сме заедно и много се обичаме! Все още не е писал текстове за мен, но ще започне", споделя още младата изпълнителка.

 


 

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Каквато водещата такава и гостенката и -посредствени.Телевизията от къде я изкопа тази шушумига?Интервюто и с Наско Месечков и съпругата му,пълна излагация. Абсолютно неподготвена с *** и неадекватни въпроси.Само политическите коментатори на тази телевизията са на ниво.

9

vlady

преди 4 години

Не става за слушане. На 16, 17 и 18 в Букурещ има фестивал с далеч по-стойностни творци. Очаквам с нетърпение.

8

Фенка на Дара

преди 4 години

Дара е много красива и готина!И пее уникално.