Снимка: Нели Куртева

Прея е само на 21 години, а вече жъне музикални успехи. Гласът ѝ е разпознаваем и интересен, а наскоро започна да се забелязва и промяната във външния ѝ вид. Какво разказа Прея за новата любов в живота си, за тайната на диетата си и за новостите около нея, вижте в следващите редове.

Промяната във външния ти вид е забележителна. Ще ни разкриеш ли режима, който следваш, начина на хранене и от какво се лишаваш?

Правя само всички онези полезни неща, за които всеки е чувал – редовно движение, много вода и здравословна балансирана храна. Не бих казала, че в дългосрочен план се лишавам от нещо, просто следя за нормалните количества и се старая здравословните храна и напитки да бъдат по-често консумирани от по-малко полезните такива.
 
Спортуваш ли?
 
Ходя на фитнес, понякога доста редовно, понякога не :), често карам колело, гледам да се движа повече пеша, да не ползвам асансьори и въобще да инкорпорирам повече физическа активност в ежедневието си.

Какво те вдъхновява?
 
Природата и климатичната обстановка са едно от основните ми и най-удобни вдъхновения – постоянно са около нас и постоянно ни изненадват.
 
Какво ново ти предстои в професионален план?
 
Съвсем скоро ще излезе новият ми сингъл, който е доста интересен и вълнуващ за проект, различен и смел. Работя и по следващите проекти, работя и върху себе си. Старая се да се надграждам като артист и като личност.
 
Какво не би простила и защо?
 
Иска ми се да вярвам, че бих простила всичко.
 
Наскоро разкри, че си влюбена. Какво е за теб любовта? Променя ли те тя?
 
Променя те неизбежно или по-скоро не толкова те променя, колкото изважда на показ най-добрата ти версия. Всички знаем, че тя е най-главният двигател на живота в пряк и в преносен смисъл.
 
Цялото интервю на Прея четете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase