Снимка: Reuters

Общ преглед

Бионсе и Майли Сайръс доминираха на церемонията за видео музикалните награди на MTV в Ингълууд, Калифорния, като Бионсе спечели отличието за цялостни постижения и разтърси сцената с изпълненията си, а най-желаната награда - за видеоклип на годината, взе Майли Сайръс, съобщиха световните информационни агенции.

Звездата Бионсе закри раздаването на видео музикалните награди на MTV с епично 20-минутно изпълнение, като на сцената към нея се присъединиха съпругът и дъщеря й, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Семейството бе заедно на сцената, когато Бионсе получи специалната награда "Авангард" на името на Майкъл Джексън за принос към музиката. Джей Зи нарече съпругата си "най-великия жив изпълнител".

Със сълзи на очи Бионсе благодари на публиката и погледна към съпруга и дъщеря си, казвайки им, че ги обича. Дали обаче показната им любов не е фалшива? През последните седмици се появиха няколко красавици, които намекнаха за креватни истории с Джей Зи, което постави под въпрос брака на двете звезди. Заговори се дори, че след края на съвместното им турне предстои тежък развод. Засега само времето ще покаже дали са успели да заздравят връзката си, каквито симптоми се зародиха по време на церемонията.

Освен специалната награда "Авангард" на името на Майкъл Джексън, която е отличието за цялостни постижения на MTV, Бионсе получи наградата за сътрудничество за песента си с Джей Зи "Drunk In Love" и наградата за най-добро видео с послание за "Pretty Hurts". Видео на годината обаче стана "Wrecking Ball" на Майли Сайръс, която изпрати свой гост да получи наградата вместо нея.

Най-добър видеоклип на певица е "Dark Horse" на Кейти Пери с Джеси Джей.

Най-добро поп видео на MTV е "Problem" на Ариана Гранде и Иги Азалия, най-добро рок видео - "Royals" на Лорд.

Ед Шийрън със "Sing" спечели приза за най-добро видео на певец. Дрейк спечели наградата за хип-хоп за "Hold On (We're Going Home)" с Маджид Джордан.

Наградата за най-добра хореография получи Сиа с "Chandelier".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар