Снимка: Symphonics’Concerts

Само четири дни ни делят от първата среща с асид джаз гурутата Jamiroquai . Не е пропуснато и официалното афтър парти за дошлите на 28 юни. След фънк концерта на Jamiroquai меломаните ще могат да продължат с парти настроението в столичния клуб Blender. Сред диджейте, заставащи зад пулта са резидентите Andreaz, Dr. Feelgroove r DJ Ilko (част от Tri O Five) и DJ Desy от Future Shock .

Изненадата на вечерта е специалният гост-диджей, пристигащ специално за събитието, а именно хип хоп величието Redman. Рапърът отдавна не крие своя афинитет към музиката на Джей Кей и компания и пристига в страната ни като фен и официален диджей на партито по случай концерта на британците. От своя страна, фронтменът на Jamiroquai не скри радостта си от предстоящата поява на Redman на родна територия и потвърди присъствие в столичното заведение веднага, щом слезе от сцената на Арена Армеец „София”. Присъствие на партито ще отчете и британската изпълнителка Jessie J, която ще направи концертния си дебют на родна територия на 29 юни.

Интересна подробност е, че Redman ще бъде и сред една от подгряващите звезди на концерта на ексцентричните фънк британци. По време на участието си на 28 юни феновете в залата ще чуят ексклузивно за първи път съвместната песен на рапъра „Paari”с родната ар енд би надежда Бобо и BobyLeon от Symphonix. Събитието ще е първо по рода си, в което световноизвестна звезда пристига в България за премиерата на своя песен с български изпълнител.

Symphonics’Concerts ще стане сцена на още една премиера, в която отново главно действащо лице е Бобо. По време на сета на Freestyle до българският ар енд би изпълнител ще застане македонската сензация Toni Zen. Съвместно с Бобо те ще представят за първи път пред публика колаборацията си „Светът е твой”, записана съвсем наскоро и даваща силни заявки да се превърне в едно от хитовите парчета на лято 2013.

Междувременно, към феновете на Jamiroquai е отправено още едно предизвикателство. За Джей Кей, легендарния вокал и създател на британската банда се знаят със сигурност две неща – маниак е на тема шапки и идва за грандиозно шоу в България на 28-ми юни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase