Снимка: Reuters

Тези, които искат да видят поредното зверско шоу на Rammstein в София, могат да си купят билети от 12 октомври.

Бандата обеща, че ще се върне в страната ни, и ще го направи на 26 юли 2013 г.  Тогава Тил Линдеман и компания ще излязат на Националния стадион "Васил Левски" като хедлайнери на феста Sofia Rocks 2013, чието издание ще е еднодневно.

България е включена в турнето на Rammstein, което ще премине под мотото „Wir halten das Tempo”, съобщават Balkan Entertainment Company.

Немската машина ще взриви София за втори път. През 2010 г. видяхме на какво шоу са способни музикантите. Последните две години бандата не пожали Мексико, Щатите, Южна Африка, Австралия, Канада и Европа. Затова пък този път Rammstein не са заложили на близките ни съседни държави.

Първите 20 продадени билета онлайн носят автоматично на притежателите им по още един. Цените за седящи е 79 и 99 лв., правостоящи на терен 89 лв., а ако искате да сте най-близо до бандата пред сцената, ще трябва да отделите 109 лв.

А ако сте сред първите хиляда, закупили си билет, ще може да идете на концерта на промоционална цена, която е с 10 лв. по-ниска за всяка категория.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase