Снимка: Elevation

Военното летище в с. Доброславци става домакин на тазгодишното издание на музикалния фестивал ELEVATION.

В 18-годишната си история авиобаза „Доброславци“ за първи път отваря врати за музикално фестивално събитие за всички фенове на истинската музика, които първи ще пристъпят във владенията на секретната база на 22, 23 и 24 юни.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.

Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и черешката на забавленията - бой с торти. Ще има и интернет за цялата територия на фестивала.

На фестивала ще има обособен къмпинг. Билетът за него е на цена от 15 лв. на човек. Ще има и заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат  в готовност да помогнат при нужда.

До центъра на с. Доброславци се стига с автобусни линии  номер 29 и 30. Оттам до авиобазата може да се стигне пеша. Билети за фестивала могат да бъдат закупени на цена от 99 лв.
 

Коментари Напиши коментар

26

dddd

преди 10 години

"Истинската музика"? Бах, тая обективна журналистика...

25

Доброславци

преди 10 години

Хубаво е това ама нещо билета не са ли го надули много а и ние пове4ето хора от това село имаме много земя в летището на която ще е това шоу а те пари ще ни искат не става така :) иначе 6+ много яко ще баде вси4ко

24

magy

преди 10 години

Авиобазата е с над 50 годишна история. Когато пишете статии, проучете си източниците. СРАМОТА!!!