Майкъл Флеминг вече не е част от групата. Снимка: Булфото

Родната банда Tri O Five ще се преобрази тотално, след като стана ясно, че формацията се с DJ Ilko и вокалиста Майкъл Флеминг - Lexus. Към ядрото на бандата се присъединява Marten Roberto, а участничката от музикални формати Прея се включва като гост музикант.

През последната година Мартен реализира три сингъла в топ 100 deep house класациите на beatport и Traxsource за силните в категорията лейбъли Exploited и Off Recordings. Бил е на една сцена с имена като Kraak & Smaak, DJ Muggs от Cypress Hill, Mix Master Mike от Beastie Boys, Snoop Dogg, Rudimental и други.

Младата певица Прея Осасей пък нашумя с участията си в X Factor и "Музикална академия". 19-годишната нигерийка спечели сърцата на зрителите с глас и екзотичност, а след участието си в "Музикална академия" подписа договор с лейбъла Монте Мюзик и в момента подготвя първия си самостоятелен сингъл, който излиза в края на април.

Основните членове на групата Тони Рикев (WahTony), Николай Данев и Десислав Иванов споделят, че тази промяна внася много нови и интересни идеи, които определено ще освежат звученето на групата.

В новия си формат Tri O Five вече работят върху нов албум, записаха първия си сингъл и в момента подготвят заснемането на видео клип към него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase