Снимка: Болкън Ентъртейнмънт

Пласидо Доминго пристига в страната ни четири дни по-рано за репетиции с музикантите от Софийска Филхармония под диригентството на Жорди Бернасер.

На 11 февруари вечерта с чартърен полет от Валенсия в София заедно с Пласидо Доминго ще кацнат и неговата съпруга Марта Орнелас, която много често го придружава при пътуванията му, диригентът Жорди Бернасер и неговият асистент Николас Марко, както и двете сопрано певици, които ще се изявят на сцената в София заедно с маестрото – Вирджиния Тола и Микаела Оесте. 

Програмата на концерта ще бъде от две части и ще включва както оперни арии от любими композитори на Пласидо Доминго, така и популярни сарсуели, части от оперети и мюзикъли. Заедно с антракта концертът ще продължи повече от два часа и половина, съобщават организаторите от Болкън Ентъртейнмънт.

Промоутърът на събитието подготвя и специална оферта за още по-неповторимо изживяване на празника на влюбените. Най-запалените фенове на знаменития тенор ще могат да заведат любимите си хора на една бутикова вечеря с присъствието на Доминго след края на концерта му в специално обособена за целта зона в зала Арена Армеец.

От 24 януари, петък, в продажба в мрежата на Eventim.bg ще бъдат пуснати ограничено количество ВИП пакети, които включват билет за концерта от най-високата ценова категория и пропуск за специалната вечеря с присъствието на Пласидо Доминго. ВИП феновете, които закупят пропуск за вечерята, веднага след шоуто, ще получат и много специален подарък – постер за концерта и компактдиск с подписа на Пласидо Доминго. Цената на ВИП пакета е 450 лева.

Първата изява на Пласидо Доминго в България ще бъде на 14 февруари в зала Арена Армеец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase