100 Кила и Лора Караджова ще бъдат част от концерта. Снимка: Булфото

Майка на дете с тежка церебрална парализа показа голяма съпричастност и организира благотворителен концерт в полза на пет други с тежки диагнози.

Към каузата се присъедини и ръководството на НДК, което отпусна зала 1, но за съжаление за твърде близка дата - 11 ноември. Всички, които желаят да помогнат, могат да си закупят билети за концерта на цена от 10 лева.

А той наистина ще си заслужава. На сцената ще излязат част от най-популярните родни изпълнители, сред които 100 Кила, Лора Караджова, Ангел и Моисей, Маги Джанаварова, Невена Цонева, Поли Генова и ЛаТиДа, Рафи, Мариана Попова, Група Мастило, Група Ni.co, Бон-Бон, Владо Димов, Лазар, Нина Илиева, Ансамбъл Българе, Фолклорна Формация Нашенци, трупата на Нешка Робева и др. Водещ на спектакъла пък ще бъде Устата.

Началото на концерта е предвиден за 19:30 часа.

Със събраните средства ще бъде подпомогнато лечението на Димитър Йорданов (29 г.), Александър Ангелов (16 г.) и Ивайло Карабанчев (12 г.) - и тримата с диагноза мускулна дистрофия, както и на Стоянка Гръкова (18 г.) и Татяна Мищенко (9 г.), които са с детска церебрална парализа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase