Снимка: Булфото

Три седмици бяха напълно достатъчни за участниците в "Музикална академия", за да започнат да споделят истории от личния си живот. Водени от прилив на емоционалност или повечко алкохол, някои разкриха драматични случки от миналото.

Кичка Бодурова сподели, че малко след като родителите й са починали, е имала връзка с австриец, от когото забременяла. Тъй като е била млада и известна певица, а възлюбеният й - чужденец с капиталистически убеждения, тогавашното социалистическо правителство я принудило да направи аборт в четвъртия месец. като допълнително наказание всички нейни песни и видеоклипове били свалени от радио и тв ефира. Тя допълни още, че след аборта й било изключително трудно да забременее отново.

Сантра пък чистосърдечно призна, че от година и половина ходи на психотерапия. Тя преценила, че това й помага да преодолее определени неща в живота си и не е задължително да си психично болен, за да посещаваш психотерапевт. Певицата повдигна завесата и в интимен план, като обясни, че си има приятел от 4 години, с когото живеят заедно.

Стенли пък се върна в деството с нерадостна история. В следствие на тежко заекване той бил изпратен на няколко месечен лагер за деца с проблеми. Той разказа, че през периода на лагера му е било позволено да се среща само с майка си и то в напълно тъмна стая като част от лечението. За известен период от време проблемът му се е засилил до толкова, че той почти не говорел.

Младата изпълнителка Мария Драгнева пък разказа на Нел как е започнал романсът й с настоящата си половинка - Венци от Ъпсурт. Те се познавали отдавна покрай участията на Мария с балет Супернова, но нещата прераснали по време на кастинг, на който тя подранила, а Венци грижливо й направил кафе.

Друг участник в академията - Дичо, пък призна, че скоро мисли да се ожени за приятелката си Карина и да си имат деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase