мРепортер Снимай и изпрати
1 / 1048

Бамбокова гура

140
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

kudo за всеки даскал отворил снимката заради правописната грешка. Очакваме мощно включване само от компетентни агрономи. За сериозни конспиратори, снимката рисувах на пейнтбръж. Слушайки шума на парите който вятъра прави през бамбока. Поздрави от нериалната красута на Ав$тралия

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

101

преди 2 дни

Тук ли търсиш професионална информация Сашко? Да не си на ТЕЛК? Тук влизаме само по голяма нужда. Името ми е публично, бил съм в екипа разработил ISO стандарт, одобрен с номер, помага на други програмисти имплементиращи обмен на данни с 3Д обекти и т.н. Имам софтуерна компания, а също така AGSVA клиранси за достъп до секретни данни на австралйския говермент. Къде арогантност? Аз съм скромен и хармоничен. Просто казвам факти които не се харесват. Също както Сарафа в песента София ДеЖанейро.

100

До 99:

преди 2 дни

Не разбирам как един програмист на световно ниво с няколко десетилетия опит като водещ софтуерен инженер в света и такъв специалист, който пише книги по тази тема си крие името? Аз лично съм имал контакти със Скот Майърс и Майкъл Кериск, но такава арогантност и самочуствие не съм забелязал. Абе, да е жив и здрав - в този сайт има толкова агресия и омраза, че този наш програмист на световно ниво ни е най-малкия проблем!

99

Анонимен

преди 2 дни

Дай си истинското име да проверим в нета каква е твоята квалификация. Аз пък твърдя, че съм олимпийски шампион по бокс, а също така имам Нобелова Награда по физика. Поздрави от планетата Мар$$$.