мРепортер Снимай и изпрати
15 / 1051

!

15
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

Ел байкове по-наем, но не в "Сидней"
Снимах във вражеска страна агресор

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

10

преди 1 година

Абсолютна напаст са тези, всичко трябва да е безплатно, какъв наем, то по-скъпо от транспорта. И всичко трябва да е бронебойно устойчиво с широки гуми, а не тези играчки. И Каква вражеска страна агресор ви гони. Всичко на този свят е агресивно. Да родиш някого като знаем пределно ясни каква е играта тук че има глад мизерия и война и да го подложиш на целият този нон сенс е също адски агресивно, но вие никога няма да го схванете, сто тояги на голо.

9

ОтСиднейАвстрлия

преди 1 година

До 7, ако това работи родата ти е погрешно да мислиш че всички навън сме така. Аз например си работя по специалноста по която съм магистърче, правя си кариера, затрупват ме с 6 цифри долари годишно и не искат да си ходя. Движа си секретни проектчета на говърмента, минал съм куп клиранси за достъп до секретни неща. А климата красотата чистотата рифа жунглите ми идват бонус, за радост на жената и децата. Какви комплекси те гонят, тук се забавляваме с балканския макак. Ти кво си се притеснил за мен

8

пепи

преди 1 година

Аз подготвям фермата в Реброво за зимата . Оказа се че добитъка преспокойно понася -10 градуса . Само иска проветрение .