мРепортер Снимай и изпрати
9 / 3043

Фантазии

36
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

Името на менте кенгурото дето се подвизава в форум ,,сега,, -Final Countdown.Всички в Заарата го познават с прякора ,,Сър,, понеже носел западняшки дрехи иначе комуняга по душа.Не успял да емигрира в САЩ щото му искали 5000 долара за виза и затова отлетял към Оз и то само за 500 доларчета на 20 януари 1990 и още си мисли че в Бг живеем в землянки...потърсете му ника и ще се изненадате кой е той.

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 2 години

Защото нямам време да се занимавам с такива хоби проектчета.

27

Анонимен

преди 2 години

Разбрах, хвалиш се! Снимките ако искаш може и месец да си ги правиш. Елементарен сайт със структора без да е вързан към банкови апита и да викаш големи бази данни се прави за 3 дена преко сили. Говоря за чисто техническата част. Иначе може да си се лянкате и 2 години, тая снимка точно там ли да е и тая крава дали добре е излязла.

26

пепи

преди 2 години

Нали се сещаш че за една седмица не можеш да снимаш клиниката , та камо ли да направиш сайта . Аз ходя с Никон и три обектива . Правя снимките сам . Не ползвам телефони . Правя качествени снимки с добър фокус и контраст . Кога направиш сайт със собствени снимки и структура за седмица , ми се обади .