мРепортер Снимай и изпрати
80 / 1051

На континента НЯМА корона вирус

40
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

-33.897675° 151.233538° са координатите. Сентениял парк, центъра на Сидней. Животните и птиците са най-доволни от липсата на туристи.
Корона вирус НЯМА НА ЦЕЛИЯ КОНТИНЕНТ вече повече от половин година. Всеки може да провери на health.gov.au таблицата Locally and overseas acquired COVID-19 cases е НУЛА по всички щати. Целия континент има 0 случая. Епидемия няма от много отдавна. Носенето на маски бе само 3 седмици всичко на всичко от както почна пЛандемията. Няма ваксинации, и не е необходимо

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 години

Ее добрече си бате да ни научиш как да шортваме. Аз от гейм стоп намазах малко след като решиха да ги вършат едни други щуротии и аз само ги чаках от преди това. Направих кинти доволно. А аз като шортвам нещо безсъние ме фаща, хаха. Но аз съм умерено рисков играч, не прекалявам, диверсифицирам и нямам много време да ги следяАйде поздрав от СиднейАавстралия

27

Летящия холандец

преди 3 години

Виж слабичък и новичък си още ОЗ.Добрите играчи не се хвалят без конкретика. Когато направиш преди 3 седмици от GameStop след изказването на Мъск пачки.. И като купиш 650000 ADA и направиш удар за 30дни от 0.20 е до 1.20 е ми се хвали .Ако дойдеш някой ден в Нидерландия ,Айндховен може да те науча да шортваш по успешно.

26

До Ааа

преди 3 години

то пада не само днес така е от миналия петък. Що мислиш че ти като губиш и другите трябва да губиме? Лузър. Аз шортвам, ако знаеш какво е това печеля при спад. Да ти споделям реални ли? демек кинтите които направих ли и да ти ги споделя ли или що? Май ти сънуваш нещо а?