мРепортер Снимай и изпрати
116 / 1051

50км навътре в джунглите до Сидней

22
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

50 км навътре в джунглите, където стигам само с електрическия ми байк и нищо друго. Всякви МПС-та с двигател с вътрешно горене са ЗАБРАНЕНИ. Пробвай да влезеш с мотор или АТВ и ти го конфискуват.
Така че зимай си таралаясника с който не можеш да впечатлиш дори ученичките от кварталното католическото училище и марш обратно в предградията на Сидней сред муджахидините, на тия квартали им викаме мидъл ийст. Когато дойдеш да живееш в центъра на Сидней при нас белите, ми се обади клош

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

17

x

преди 3 години

Сиднито е Н1. Най-добрата част от тоя сайт са неговите коментари. Много ме забавляват... речника му е елементарен, но пък е чаровен. Само е малко тъжно, че се опитва да си внуши че щом има парици и ходи напред назад, значи трябва да е щастлив.

16

Анонимен

преди 3 години

В Сибир има такива места. Един човек се пада на 1 км/ квд . И там в тия руски федерации може с електричка, може на дизел няма ограничение. Няма глоби.

15

Korean soup

преди 3 години

И защо ми изтрихте коментара?!?!?? Да не съм използвал нецензурна дума? Да не би да съм обидил някого? Или просто цензурирате, който не е в тона на това, дето на вас ви харесва. Те затова сме на опашката по свобода на словото. Жалко, много жалко за вас.