мРепортер Снимай и изпрати
121 / 1051

Джулай морнинг

34
* Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg

Плаж Кабакум Варна - 1 юли 2020 часът 05.32
Малко облаци и не се видя слънжето

Изпрати репортаж

Коментари Напиши коментар

20

Свещен Гущер

преди 3 години

Те дори нямат представа че ние живеем в други светове.Те дори не знаят че да си културен и възпитан е нещо нормално и го няма оскотялия начин на комуникиране по просташки начин.Ние сме на 27-ми левъл докато клошовете в БГ са на 3-ти левъл....и затова са такива на нивото на индиянците от Амазония.Аз от телефона си управлявам пералнята и другите уреди докато съм на работа а те и за такова нещо не са чували.

19

cky2kbg

преди 3 години

ето сега при вас е нощ, но тука е сутрин, и времето е хубаво и ще отида до офиса, работата ми е в центъра наСидней и днес няма да ви чета глупостите. Ако ми звъннеш на видео по светло тук мога да ти покажа този красив наживо. Така ще осъзнаеш кой къде е клошш

18

оттCиднейAaвстралия

преди 3 години

Да верен ми е часовника, понякога работя до много късно, 4 5 сутринта, зависи от натоварването по проектите, и се събуждам на обяд, после ако не съм на кеф не ходя до офиса. Кое не схващаш?И дойдох тук на христова възраст. И да Токуда съществуваше от много отдавна, за разлика от теб съм Софянец и помня кога я откриха. Тук съм от 9 години, от 5 години съм австралиец, имам и паспорт.