Снимка: iStock

Въпреки че тенденциите в аксесоарите за тази есен може да са свързани само с велур и шипове, най-въздействащият комплимент към уютния ви плетен пуловер всъщност е убийственият есенен маникюр.

Независимо дали календарът ви за следващите месеци включва уютни винени вечери на дивана, или дни за прибиране на реколтата, есенният ви маникюр трябва да отразява богатите и живи цветове, с които сезонът идва веднъж годишно. Този път определено ще виждаме много земни тонове. Помислете за наситен шоколад, ръждивооранжево, маслиненозелено и наситеночервено. Това е голяма промяна от ярките неони и металик нюанси, които бяха много популярни през лятото. Също така през есента ще се задържат и чистите, естествени визии, които са едва забележими.

Ако все още се чудите какъв маникюр да изберете за есента, ние имаме няколко идеи за вас.

6 идеи за есенен маникюр

Нокти „Московско муле“

Есента пристигна с много повече от интересни нокти. Тенденциите тук са базирани на разнообразие, изявление и много стил. Напълно подходящ за есента, този маникюр в стил коктейл „московско муле“ служи като издигнат вариант за всеки, който не обича да се отдалечава твърде много от класиката. Следвайки модата на хромираните нокти, които виждахме цяло лято, тук говорим за малко повече приглушен блясък и есенна основа.

Цялата с татия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase