IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – в месечния хороскоп.

Какво ще ви донесе юни?
 
Предлагаме ви нов месечен хороскоп. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен (21 март - 20 април)
 
Един от най-приятните летни месеци ще е наситен със събития, които ще повишават тонуса и ще стимулират активността ви. Ще сте доста решителни, напористи, ще ви се иска да напреднете колкото е възможно по-бързо, на „разчистите“ пътя пред себе си, да наричате нещата с истинските им имена, каквито и да са. Не е зле да знаете, че чак такъв натурализъм може да се окаже излишен. Отстоявайте позициите си само с позволени средства, дръжте инициативата в свои ръце при уреждане на лични взаимоотношения, не се съмнявайте в способностите си.
 
Телец (21 април - 20 май)
 
Определящо астрологично събитие е съединението на Меркурий и Уран във вашия знак. Ще се повиши стремежът ви към независимост, но и силата на въображението. Бъдете готови да откриете и въведете новото като едновременно с това подобрите вече постигнатото, съществуващото във всички сфери на битието си. Животът е движение, в което трябва да участвате активно. Вариантите за професионален напредък или разширяване на бизнеса, за разгръщане на талантите и подобряване на взаимоотношенията ще са достатъчно, а дали ще се възползвате зависи изцяло от вас.
 
Близнаци (21 май - 20 юни)
 
Определящо астрологично събитие е навлизането на Меркурий във вашия знак, където е в позицията на управител. До излизането му и преминаване в знака на Рака, което ще се случи в края на месеца, е желателно да се ориентирате към дейности, изискващи старателна работа с документи. Бихте могли да получите различни удостоверения, разрешения, сертификати, които са ви необходими за текущата или предстояща работа. През втората половина на месеца е възможно за кратко да изникнат затруднения, засягащи обучението или комуникацията ви като цяло, да се случат недоразумения, предизвикващи изблици на раздразнение. Усетите ли, че сте неспокойни, ограничете контактите и внимателно обмисляйте изказванията си.
 

4 зодии, за които е най-вероятно да открият любовта по време на почивка

Горещо: Как Марс в Лъв ще се отрази на всеки зодиакален знак?

Приятелство с едно наум: Шест зодии при дамите, с които трябва да се внимава

Рак (21 юни - 22 юли)
 
Определящо астрологично събитие е Лятното Слънцестоене, което обичайно се случва във вашия знак и е от изключителна важност. То, разбира се, е свързано с поредица вярвания и ритуали, но основното, което винаги се забелязва е възстановителния му ефект, прилива на сили, регенерацията на заложбите, които леко се занижават в периода, в който тъмната част на денонощието е по-дълга. Първият изгрев след навлизането на Слънцето във вашия знак е източник на мощна енергия, подобряваща и здравето, и настроението. До тогава е за предпочитане да не се опитвате да „надскачате сянката си“, да пестите силите и да избягвате конфликтните теми. С всички сложни или спорни ситуации ще се справите след това и то „с един замах“.
 
Какво да очакват останалите в зодиака и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase