IStockphoto

Представителите на някои звездни знаци упорито заемат позиция срещу авторитетните фигури в живота си, поне докато са в подрастваща възраст. Но те се оказват доста зрели и отговорни личности, след като навлезат в света на възрастните.

 
Докато са в пубертета някои юноши минават през бунтарска фаза, която може да бъде доста неприятна и дразнеща за родителите им. И все пак, след като разширят знанията си, ориентират се за кариера и/или започнат сериозна връзка, тези буйни тийнейджъри, сякаш изживяват метаморфоза.
 
Техните  перспективите изведнъж се променят и в резултат на това те загърбват бунтарския си период от тийнейджърските години. Този тип личности обикновено се развиват в прекрасни възрастни, които са грижовни приятели, надеждни колеги, любвеобвилни партньори и добронамерени членове на обществото.
 
Те също така се опитват да установят открити, честни и съпричастни връзки с другите и се стараят другите да гледат на тях с уважение. Така че не трябва да е изненада, че хората, родени под определени звездни знаци, са непокорни тийнейджъри, които се превръщат в отговорни възрастни.
 
Вижте кои са те:

Телец
 
Хората от тази зодия може и да нарушат правилата и да потърсят алтернатива, ако не им е позволено да правят каквото искат, докато са тийнейджъри. Те не се интересуват от одобрението на другите. Телците вземат окончателното решение и не спират, докато не постигнат целта си. Основната им грижа е да следват сърцата си; дори ако това означава да се бунтуват за тази кауза. Те просто няма да отстъпят! След като намерят истинската си цел в живота Телците се променят и се превръщат в отговорни възрастни, които вече отказват да плуват в мътни води. Така че Телците са склонни да излизат от зоната си на комфорт само докато са в пубертета и то защото искат да наложат мнението си над това на своите родители и учители. След като се въоръжат с информацията за живота, от която се нуждаят, те започват да се променят. Те обикновено придобиват нов поглед върху живота и дори започват да се изумяват сами от себе си, как е било възможно да са били толкова непокорни в пубертета. Когато узреят Телците обикновено се превръщат в супер надеждни и отговорни личности.
 
Овен
 
Овните са популярни с това, че са най-странния и прибързан знак в зодиака. Тийнейджърът Овен пък е известен с това, че постоянно следва нетрадиционни пътища и не се страхува от никаква форма на власт, тъй като притежава автономна мисъл. Важно е да имате предвид, че Овните обикновено са свободни духом. Но докато растат, те вярват искрено, че трябва да се опитат да направят някаква промяна в мисленето на възрастните и го правят по един свой, бунтарски начин.

Още за непокорните като младии зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase