Getty

Джиджи Хадид, Емили Ратайковски и Кендъл Дженър превърнаха модния подиум в своя собствена сцена, носейки различни тоалети от Versace за представянето на есенната колекция на марката. Дефилето се проведе в Ню Йорк пред погледа на редица звезди, включително Майли Сайръс, Елтън Джон, Шер и много други.

След като си направи кратка почивка от модата поради раждането на дъщеря си Кай преди две години, 27-годишната Хадид доказа, че все още е една от кралиците на модния подиум. Тя привлече вниманието с бляскава рокля с полупрозрачен корсет и извиваща се сатенена долна част. Визията бе допълнена с крилата черна очна линия, масивна перлена огърлица и безцветен лак за нокти.
 
По-късно в шоуто Джиджи се премени в черен блейзър с черни и бели копчета, дълга пола, ръкавици, обувки от крокодилска релефна кожа и подходяща чанта.
 
Нейната приятелка, 27-годишната Кендъл Дженър, също имаше какво да покаже от дизайните на Versace. Тя облече интересна черна минирокля с огромни ръкави с пайети, които създаваха ефект на пелерина. Шикозният ансамбъл на риалити звездата беше допълнен с голяма изящна огърлица, черен чорапогащник, малка розова чанта, покрита със сребърни волани, и чифт черни токчета.
 
Що се отнася до грима и прическата, Кендъл остави кафявите си кичури да се спускат по гърба ѝ, оформени на меки вълни. Лицето ѝ бе украсено по примера на Хадид с черна очна линия, обилен руж върху бузите и кафяв гланц за устни.
 

След смяната на пола, дъщерята на Дуейн Уейд дебютира в модата

 

От Париж с любов: Салма Хайек, Дуа Липа и Роузи Хънтингтън-Уайтли за Saint Laurent

 

83-годишният Иън Маккелън стана модел за Седмицата на модата в Лондон

Визията на Емили Ратайковски сякаш отдаваше почит на емблематичния външен вид на Одри Хепбърн във филма „Закуска в Тифани“. Моделката носеше черна рокля с дължина до малко под коляното, комбинирана с дълги ръкавици и черни токчета. Подобно на Дженър, Ратайковски носеше розова чанта и нежен грим, който накара тъмнокафявите ѝ очи да изпъкнат.
 
Още за дефилето на Versace и други новини за мода ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase