IStockphoto

14 февруари идва с много стресови фактори – правене на планове с приятели, чакане да видите дали момчето/момичето, с което сте се виждали няколко пъти, ще ви покани на среща. Но облеклото не трябва да бъде причина за още повече притеснения.

Това не е обикновен ден и вероятно искате да направите крачка напред от обичайните си дрехи, дори ако сте просто на филмова вечер с приятели. Но тогава възниква въпросът – Как да изглеждате празнично, без да се чувствате прекалено кичозно? Решението е да съчетаете удобството и комфорта с елегантността и стила. Звучи лесно, но понякога не е чак толкова, затова ние идваме на помощ.
 
По-долу ви предлагаме няколко комбинации от дрехи в зависимост от повода, за който искате да се облечете. Имате романтична среща? Решението е тук. Приятели са ви поканили на вечеря, за да обсъждате бившите гаджета и колко жалки са били те? Със сигурност имаме и нещо за вас. Искате просто да отидете на кино с близка приятелка, за да излекувате разбитото си сърце? На правилното място сте.
 
Свети Валентин – няколко тоалета за всеки повод: 
 
1. Вечеря с приятелки в ресторант
 
Свети Валентин не означава само романтична вечер с половинката. По света вече често се празнува и т. нар. Galentine's Day, който е заигравка с Valentine's Day, когато приятелки или приятели се събират, за да отпразнуват любовта към себе си. Вечеря в шикозен ресторант е чудесен вариант да излезете от вкъщи и да преборите мислите за неосъществената любов, които могат да ви вкарат в ненужна депресия.
 
За подобна забавна и красива вечер също трябва да бъдете добре облечени. Все пак 14 февруари е и Трифон Зарезан, така че едно червено вино заслужава стилен тоалет. Предлагаме ви да съчетаете комфорта с елегантността, обличайки дълга туника, която да комбинирате с красив чорапогащник, високи обувки и стилна чанта.
 

Свети Валентин: 5 стилни идеи за празника

Какво е отношението на всяка зодия относно Свети Валентин?

Бюти съвети: Грим и прическа за Свети Валентин

2. За приятелски брънч
 
Поканили са ви на приятелски брънч с неограничени мимози и вкусна храна? Това изисква шикозен комплект от червен туид, който е празничен, но може да се носи и през цялата година. Комбинацията от дънки и малки токчета ще ви накара да се чувствате идеално облечени, независимо накъде сте се запътили.

Още тоалети за Свети Валентин и други модни съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase