IStockphoto

Това, което прави повечето хора нещастни, е резултат от факта, че някои личности твърде много анализират миналото си и/или твърде много се тревожат за бъдещето си, вместо да живеят в настоящето. Истината е, че много от нас изобщо не разбират какво точно е щастието. Това е така, защото сме научени от деца да вярваме, че животът би трябвало да бъде приятен през цялото време. Когато обаче започнем да се сблъскваме с реални проблеми, ние започваме да се разочароваме от действителността.

Някои от нас дори започват да сравняват своето щастие с това на другите, което още повече им пречи да се почувстват щастливи или да запазят щастието си за продължителен период от време. Следователно те са по-склонни да се преструват на щастливи. Но астрологията също играе важна роля, като ни помага да контролираме емоциите си и да управляваме психическото си състояние. Не става въпрос само за нашите емоции, но за начина, по който виждаме света около нас.

Представяме ви няколко зодии, които обичат да се правят на по-щастливи, отколкото са всъщност:

Овен

Упоритостта на този астрологичен знак го кара да се държи така, сякаш е щастлив, дори и да не е така. Хората от зодия Овен често изразяват мнението си по незрели начини и са толкова директни относно чувствата и емоциите си, че понякога поведението им може да е предизвикателство за хората около тях. Освен това хората от този знак са много конкурентно настроени и просто не могат да оставят другите да изглеждат по-щастливи от тях, дори и ако трябва да симулират удовлетворението си от живота.

Телец

Ако истински вярва, че може да се довери на другия човек, Телецът ще отвори сърцето си и ще разкрие истинските си чувства и реалната си представа за това къде се намира в живота. Ако обаче все още не сте спечелили доверието му, Телецът няма да покаже емоциите си пред вас, а по-скоро ще се опитва да се преструва на по-весел, по-богат и по-безгрижен, отколкото е всъщност. Телците често се правят на щастливци, за да предизвикат завистта на околните или минимум, за да си спестят съжалението им.

Зодиите, които сами съсипват живота си

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

Месечен хороскоп за февруари - какво да очаквате? 

Козирог

Когато работят, Козирозите се стремят да не оставят чувствата си на показ, тъй като са склонни да вярват, че емоционалността пречи на производителността. 

Още от хороскопа и други любопитна информация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase