IStockphoto

Зимната мода може би е една от най-трудните за следване. Трябва да се спазват няколко правила, като в същото време да си осигурим удобство и комфорт за целия ден. Да не говорим, че елегантните дрехи рядко са топли, така че това е още един аспект, за който трябва да помислим, ако цял ден сме навън.

В такива ситуации най-добрият ни приятел и спасител е зимното яке. То може да превърне всеки един тоалет в напълно завършена картина, като в същото време ни осигури необходимата топлина и уют. И когато говорим за зимни якета, нямаме предвид само палта или дълги тренчкоти. На пазара има стотици, ако не и хиляди модели, от които да избирате и да включите в зимния си стил.
 
Независимо дали избирате изящен пух или кожено яке, всяка зима носи нови стилове, които да опитате. Така че, ако не сте сигурни какво точно да пазарувате за следващите студени месеци, ние имаме няколко предложения за вас.
 
Зимни якета – какви модели да носите? 
 
1. Дълго палто
 
Може би това е нещо, което всеки има в своя зимен арсенал. Дългите палта са почти задължителни за студените месеци, защото не само осигуряват топлина на горната, но и се грижат за долната част на тялото. Особено популярни са якетата или палтата, които стигат почти до земята и не позволяват дори един малък полъх студен въздух да достигне до тялото.
 
Другият голям плюс на дългите модели е, че може да ги носите както с ежедневни, така и с официални дрехи. Ако сте изморени и не искате да се преобличате след фитнес, палтото или якето с дължина до земята може съвсем спокойно да ви предпази от студа, дори да носите клин или спортен панталон.

2. Пуф яке
 
Пуф якетата са класиката, която никога няма да омръзне. Те са лесни за включване в ежедневната визия, пасват на всичко и не изискват голямо чудене откъм обувки или аксесоари. Малко по-спортно изглеждащи, тези модели са подходящи за всеки, който не обича твърде голямата дължина, но все така търси уюта и топлината.
 

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

Зимна мода – Кейт Мидълтън впечатли с дълго палто

3. Шушляково яке
 
Зимната обстановка винаги е съпътствана от неприятни снеговалежи или дъждове, които често могат да ни провалят не само настроението, но и тоалета. Палтата лесно се мокрят и трудно изсъхват, така че ни трябва нещо, което да не задържа влагата и капките просто да се стичат по него.

 

Още модели якета и други тенденции в модата ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase