IStockphoto

Февруари месец дойде, а това означава само едно – пригответе се да виждате влюбени двойки, рози, балони във формата на сърца и плюшени играчки, върху които е изписано „Обичам те“. Празникът на влюбените определено е нещо, което се чака с нетърпение, ако си влюбен. Ако обаче си сам, току-що си преживял раздяла или просто не си намерил подходящия човек, Свети Валентин и цялата атмосфера около него може да бъде влудяваща и депресираща.

Но февруари не е само един празник. Малкият Сечко е най-късият месец от годината, така че трябва да му се насладим максимално, обръщайки внимание на себе си и своите нужди. Това означава, че не трябва да изпадате в дупка, ако за поредна година не празнувате Свети Валентин, защото има много неща, които да ви донесат усмивка върху лицето. Като например един перфектен маникюр.
 
Колкото и красиви да са дизайните със сърца, които най-вероятно ще изпълнят социалните мрежи съвсем скоро, те не са подходящи за всеки вкус. Това не означава, че трябва да седите у дома и да не си запишете час при маникюрист. Просто трябва да бъдете креативни с розовите и червените комбинации, измисляйки нещо различно и забавно. За щастие, ние имаме няколко предложения, от които може да се вдъхновите. И обещаваме, че нито едно от тях не включва сърца.
 
Маникюр за февруари – дизайни, които не включват сърца
 
1. Двуцветен френски
 
Розовият цвят на куклата Барби е един от популярните за годината, така че лесно може да се озове върху пръстите ви. За да разнообразите малко картинката, ви предлагаме да създадете класически френски с не чак толкова класически дизайн. Вместо белите връхчета, лакирайте се с по-тъмен нюанс на розовото, а по-светлия оставете за основата. Така създавате малко по-елегантен и семпъл маникюр, който е идеален за ежедневието.
 

Маникюр зима 2023 – 5 идеи в червен цвят

 

Маникюр с кристали – новата мания на звездите

Маникюр за 2023 – пет тенденции за годината

2. Цветни завъртулки 
 
Ако пък искате да направите нещо привличащо вниманието, ви предлагаме тези цветни завъртулки върху неутрална и естествена основа. Изберете любимите си цветове, като през февруари най-популярни ще бъдат червеното и розовото. Между тях, за контраст, може да сложите бяло, като линиите, които правите, са изцяло по ваш избор.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от NAILS OF LA (@nails_of_la)

 
3. Хромирани нокти
 
Хромът по ноктите набра огромна сила през 2022 година и очевидно няма намерение да спира с господството си. 

Още идеи за февруарски маникюр и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase