IStockphoto

Времето навън вече стана неприятно студено и дневната светлина е в недостиг, но това не означава, че не можете да носите красиви зимни дрехи. Въпреки че най-студеният сезон от годината ни връхлита с пълна сила, има много интелигентни и стилни решения какво да облечете при мразовито време. В края на краищата, докато следващите няколко месеца все още могат да бъдат скучни и мрачни, няма нищо по-допаминово от добре съчетания ансамбъл.

Макар да изглежда изкушаващо да облечете удобен клин и голям пуловер и да излезете навън, ние ви предлагаме да подходите към зимната мода по начин, който е подобен на поговорката „ти си това, което ядеш“. Когато изглеждате добре, вие се чувствате добре. Така че не пестете сили и време в създаването на красив тоалет, който да ви накара да излъчвате увереност и да приковавате погледите към себе си.
 
Дрехите, които да носите в мразовито време: 

1. Панталони с широки крачоли
 
През последните години бавно започваме да се сбогуваме с тесните дънки, заменяйки ги с панталони с широки крачоли. Носталгията по минали тенденции очевидно ще е водеща и тази година, като една от задължителните дрехи в зимния ви гардероб е именно по-свободният панталон. Изберете любимия си цвят, материя и шарка, за да бъдете още по-доволни, когато се погледнете в огледалото. Съчетайте панталона с масивен едноцветен пуловер и блейзър и сте готови за вечеря.
 
2. Голямо и дълго палто
 
Няма нищо по-приятно да прикриете цялото си тяло, когато излизате навън на мразовития вятър и минусови температури. Именно затова ви предлагаме да инвестирате в дълго палто, което стига почти до земята, за да сте сигурни, че ще стоплите не само горната, но и долната част на тялото. Облечете нещо по-тънко отдолу, сложете любимите си аксесоари и ботуши и сте истинска модна икона.
 

Дънкова мидипола – как да я включите в ежедневието си

Пухена жилетка – седем начина да я носите тази зима

Зимна мода – 6 лесни тоалета за студеното време

3. Забавни чорапогащи и чорапи
 
Една от най-интересните тенденции за зимата на 2023 година се върти около забавните чорапи и цветни чорапогащи. Тези закачливи дизайни са като скъпоценни камъни в гардероба и могат да разнообразят дори и най-скучния тоалет. Те са лесен и достъпен начин да издигнете визията си, като може да го носите с ботуши над коляното, токчета, кубинки или с маратонки. От гледна точка на облеклото, можете да ги съчетаете с гащеризон, рокли, поли и шорти.

Още съвети за облчиане в студеното време и други модни трикове ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase