БГНЕС

След като вече се намираме съвсем близо до началото на декември, съвсем нормално е да започнем да обмисляме какво ще носим на семейните коледни вечери и новогодишните партита с приятели. Ако се затруднявате в избора си, Дуа Липа има красиво предложение за всеки, който не обича да показва тялото си, но в същия момент не иска да изглежда твърде навлечен.

През уикенда изпълнителката, която е родена в Лондон в семейството на родители от косовски и албански произход, сподели щастливата новина, че вече е получила албанско гражданство, връчено ѝ лично от президента на страната Байрам Бегай. Тъй като важният повод попадна точно между Деня на благодарността и Коледа, Дуа реши да покаже един от празничните си тоалети, носейки красива карирана рокля. Но вместо квадратите да са в характерните за това време червен и зелен цвят, изпълнителката промени нещата и избра комбинация от синьо и бордо.
 
Роклята на Липа включваше дълги ръкави, които се разширяваха около китките и бяха с обемни рамене. Тя завърши визията с бели ботуши с остър връх и подходяща мрежеста чанта с месингова дръжка. Гримът ѝ беше доста по-семпъл в сравнение с обикновеното, като се състоеше от гладко изправена коса, разделена на две равни части, тъмнорозови устни и бляскава кожа.
 
Фенове бяха ранени по време на концерт на Дуа Липа

Дуа Липа се озова в центъра на любовен триъгълник

Дуа Липа победи студа със стил
 
„Благодаря на президента Байрам и кмета Ерион Велиай за тази чест – получих моето албанско гражданство“, написа щастливата изпълнителка под колекция от снимки от официалната церемония в кметството. Там президентът похвали попзвездата за това, че е популяризирала Албания чрез своята музика. Липа си направи нова паспортна снимка и предостави пръстовите си отпечатъци, след което заяви, че е изпълнена с неописуема радост и любов.
 
Говорейки за представление на голямата сцена, Липа категорично отказа да се включи в откриващата церемония на Световното първенство в Катар. 

Още за визията на Дуа Липа и други новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase