IStockphoto

Стрелецът е звездата на зодиака! Ако не вярвате, то сред известните личности, родени под този огнен знак, са Тейлър Суифт, Ники Минаж, Криси Тейгън, Майли Сайръс, Бритни Спиърс, Брад Пит, Стивън Спилбърг и др. Никой никога не би нарекъл тези хора скучни, мързеливи или лишени от харизма.

Стрелецът (хората, родени между 22 ноември и 21 декември) може да лети малко повече в облаците, в сравнение с предшественика си Скорпион, но това не отнема от неговата специфична сила.
 
Докато Близнаците често са възприемани за бъбривците на зодиака, то Стрелците определено са душата на компанията. Представителите на този жизнен знак много често са онези, които всички останали искат да познават.
 
И все пак Стрелецът е по-сложен знак, отколкото повечето хора осъзнават. Разберете какви личностни черти са типични за тази зодия, а ако сте Стрелец, то пребройте колко от тях се отнасят за вас:
 
1. Вие искате истината, цялата истина и нищо освен истината
 
Да, понякога истината боли, но дълбоко в себе си вие вярвате, че да знаете какво наистина се случва е много по-добре, отколкото да ви лъжат „благородно“, спестявайки ви суровите факти. Стрелците вярват, че успехът е свързан с това да бъдеш много честен и да си сред хора, които са готови да ти кажат истината. Хората от този знак са онези, които вярват най-искрено, че на лъжата краката са къси. Те винаги търсят истината и не изкривяват реалността, така че тя да е по-малко неприятна. За това Стрелците лесно привличат приятели и съчувствие – просто защото при тях няма скрито-покрито.

Каква кола да си купите, според вашата зодия?

Зодиите, чийто живот ще се промени драстично до края на 2022 г.

Смъртните грехове на всяка зодия: За какво ще зарежат любимия?
 
2. Не искате да бъдете обвързвани с нищо
 
Най-лесният начин да се отървете от един Стрелец е да го ангажирате с нещо за цял живот. Идеята да прави едно и също нещо цял живот – да живее или работи на едно място, да бъде с един човек завинаги и др. може да уплаши този огнен знак. Това не означава, че Стрелците не могат да се обвързват – просто те искат наистина, ама наистина, да са сигурни в нещо или някого, преди да му се посветят. Стрелците не обичат сами да влизат в капани. Затова и рядко си избират професия, която е свързана с работа в офис, на бюро или с 8-часов работен ден. Те са привлечени от професии, които включват движение, новости и забавления (те стават отлични журналисти, пилоти и музиканти).
 
3. Обичате да правите от всичко по малко
 
За Стрелците е от изключително важно значение да опитват нови неща и да имат свободата да отидат където пожелаят и когато си пожелаят. 

Още от хороскопа и други новини от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

1

СтрелецЪ

преди 2 месеца

... и най-важното е - вадим стрелата и сецам наред