IStockphoto

Търсите ли идеи за зимни прически? Да, с падането на снега навън носим шапки и шалове, но те не бива да са пречка, за да разнообразим стила. Освен на нова подстрижка, може да заложим и на боядисване. И така да стартираме подготовката за празниците.

В случай че искате да промените коренно цвета или да си направите кичури, то със сигурност ви трябва консултация. Изборът на подходящ цвят, както и марка боя, са много важни. В противен случай ще съжалявате и ще се ядосвате пред огледалото дълго време.
 
Освен някои по-разчупени подстрижки, има няколко актуални цвята, които да изпробвате за новите си зимни прически. Ето кои са те:
 
Червено кадифе
 
Този сезон тортата с това име е едно от сладките изкушения, което ще се пренесе и в косите. „торта червено кадифе е наситен синьо-червен цвят, който е идеален за есенния и зимния сезон. Отразява червените листа, ябълките и празничния декор, който е навсякъде по това време на годината“, споделя колористът Мин Ким.
 
Прически 2022 – къдрава вълча подстрижка

Прически за есента – шест стила, които да опитате веднага

Чай „Блондинка“
 
Една от най-новите тенденции при жените с руси коси в момента. „Този нюанс създава ефект целуната от слънцето с безпроблемно израстване и без груби корени. Поискайте блясък (сякаш от плажа) и гланц. Трябва да оставите малко топлина в естествения цвят на косата си, а гланцът ще добави влага и бежови тонове отгоре“, разкрива още специалистът.

Още актуални цветове за зимни прически и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase