IStockphoto

2023 е годината на Водния заек според новия китайски хороскоп. Тя ще започне на 22 януари 2023 г. и ще приключи на 9 февруари 2024 г. Заекът е символ на дълголетие, мир и просперитет в китайската култура. А според астролозите, предстоящата година ще бъде изпълнена с надежда за по-хубави дни.

Хората, родени в годината на Заека, са доста бдителни, остроумни, бързи и изобретателни. Китайският хороскоп показва, че предишните години под този знак са били 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927… Ако сте родени през януари или февруари в една от посочените години, може да сте Заек или евентуално Тигър.
 
Коза, Куче и Прасе са най-съвместимите с Водния заек.
 
Китайски зодиак – какво да очаквате от въпросния знак?
 
Заекът е четвъртият животински знак в китайския зодиакален цикъл. 12-те зодиакални животни са в следния ред – Плъх, Вол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Коза, Маймуна, Петел, Куче и Прасе.
 
Новият китайски хороскоп сочи, че през 2023-а Зайците ще срещат трудности, но няма да се обезсърчават. Вместо това ще продължат да работят упорито и ще следват целите си. Това означава, че в крайна сметка ще постигат завиден успех.
 
След като ви представихме прогнозите от Плъх до Дракон, ето какво да очакват и останалите представители от китайския зодиак:
 
Змия
(Година на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)
 
Тази година ще бъде пълна с положителни промени. Усилената работа на Змиите най-накрая ще им се отплати. В любовен план 2023-а е изпълнена с романтика и щастие. Някои могат да имат спречквания с любимия човек, но ако се опитат да поддържат добър баланс между работата и личния живот, всичко ще се разреши. Конкуренцията от страна на колегите на работното място може да създаде известна пречка в кариерното развитие. Затова трябва да внимават с опонентите си. Във финансово отношение годината може да бъде ползотворна, ако представителите на знака направят разлика между разходите за важни и по-маловажни неща. Трябва да помислят по-сериозно за здравето си, като не пропускат посещения при своя личен лекар заради работа.
Китайски хороскоп – какво да очакваме от годината на Водния заек?

Китайски хороскоп за декември: Какво очаква всеки знак?

Китайски хороскоп за Кон
(Година на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)
 
Ако останат позитивни, Конете ще имат интересна година. Водният заек им обещава романтично време с половинката, което ще укрепи връзката. Самотните ще успеят да намерят истинската любов. Що се отнася до кариерата, първоначално може да срещнат трудности. Но в крайна сметка нещата ще започнат да се връщат на мястото си и в кариерно отношение се очаква напредък. Що се отнася до пари, месеците ще са на приливи и отливи – с печалби и загуби. Най-доброто за Конете е да пестят, за да имат нещо за по-трудните дни. По отношение на здравето си те трябва да са особено внимателни през тази година.
 
Останалите знаци в китайския зодиак, както и друго новини за астрология ще откриете в Tialoto.bg 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase