Снимка: Bulgaria ON AIR

Експлозия от вкусове, цветове и аромати обещава да предложи на ценителите на добрия вкус Теодора Бонева, която за пръв път ще отвори вратите на дома си и ще посрещне женския портал Az-jenata.bg за един забавен, пъстър и „вкусен“ епизод от влог поредицата „Ето как“. Всички кулинарни ентусиасти ще могат да проследят специалното издание на 5 юли от 14:30 часа във Facebook страницата на Az-jenata.bg.

Освен да разкрие тайните съставки и начина на приготвяне на основно ястие и нестандартен десерт, по време на новия епизод от влог поредицата „Ето как“ Теди ще даде ценни съвети и идеи относно аранжирането на храната и ще обясни защо е важно при приготвянето на трапезата да се обръща внимание на детайлите.

Теодора Бонева се занимава с кулинария и ресторантьорство повече от 15 години, а най-голямата ѝ страст са сладкишите и печивата, които приготвя с голяма отдаденост и любов. Сладкодумна и изключително талантлива, тя беше и жури по време на кулинарния конкурс, който Az-jenata.bg организира в началото на годината по случай 20-ата си годишнина. Тя ще разкрие как се е запалила по готварството и ще даде ценни съвети на зрителите, които ще бъдат провокирани и изкушени да опитат и създадат нови неща в кухнята.

Интересния епизод от влог поредицата „Ето как“ може да гледате в сайта и Facebook страницата на Az-jenata.bg на 5 юли от 14:30 часа, а двама от зрителите, оставили коментар под видеото с въпрос към Теодора Бонева, ще участват и в томбола за спечелване на козметични продукти за грижа за сияйна и красива кожа.

Продуктите, с които Теодора Бонева ще приготви своите кулинарни изкушения, са осигурени Хипермаркети HIT Max и Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase