Снимка: БГНЕС

Австралийката Бид Грок разказа, че е успяла да достигне почтената възраст от 107 години, благодарение на бирата. Тя разкри, че до ден  днешен тя изпива по едно кенче бира дневно, пише БГНЕС.

В продължение на много години жената ходи да пазарува в магазина в Пърт, откъдето се запасява със своя „еликсир на дълголетието”. На 107 години тя живее сама, движи се самостоятелно и се занимава с домакинството си.

„Майка ми обича живота и да се смее. Всяка сряда спортува и прави това в продължение на повече от 40 години”, разказва синът й Ян Робъртсън.

Коментари Напиши коментар

31

do 24

преди 1 година

Бирата води до подагра, бирата повишава концентрацията на пикочна киселина в организма, което води до болки и деформации в ставите. Аз спрях бирата отдавна, в момента наблягам на узо, метакса и червено вино, по възможност чилийско.

30

австралиец

преди 1 година

ами кат не може д пиете се наливате като америнците с бира айде сега бирта правела дълголетие -аз знам в БГ с ракия и вино хора си живеет до 110г-тая явно не са и ударили 1,2,3та доза ваксина

29

Анонимен

преди 1 година

Така си и знаех! Обаче напоследък си помислих, че тайната на дълголетието е във ваксините. С инфото за бирата ми върнахте вярата в живота.