Снимка: YouTube

След като се опита да отвори вратата на самолет по време на полет, жена бе залепена за седалката с тиксо. Тя е нападнала и екипажа на самолета.

Видео, публикувано в социалните мрежи, показва сивокосата жена с тиксо върху устата, а ръцете и тялото й привидно са залепени на седалката. Докато останалите пътници излизат от машината, минавайки покрай нея, тя крещи: "Ти! Ти! Ти!", а стюардесите спокойно кимат за сбогом.

Инцидентът е станал в полет 1774 на American Airlines, който е пътувал от Далас-Форт Уърт, Тексас до Шарлот, Северна Каролина във вторник.

Според Business Insider суматохата започнала един час след излитането на двучасовия полет, когато "всички стюардеси започват да тичат нагоре-надолу по пътеките и трескаво да си шепнат".

Екипажът заключил тоалетните и започнал да грабва торби от горните кошчета, но не казал какво точно се случва.

"Това беше хаос и никой не знаеше какво се случва", пише @ lol.ariee - потребителят,  който заснема видеото.

Накрая пилотът помолил хората да останат на местата си поради "неприятна ситуация в самолета", въпреки че не дава повече подробности.

Докато самолетът кацал, стюардеса, която седяла в близост до пътниците, обяснила, че една жена, която преживяла очевиден психически срив "имала изблик" и се опитала да слезе от самолета. Тя казвала: "Трябва да сляза от този самолет", насочила се към изходите и започнала да блъска по вратите, крещейки: "Трябва да ме пуснете от този самолет!"

Съобщава се, че жената е започнала да хапе, плюе и атакува стюардеси, което в крайна сметка е накарало екипажа да я "свали" и да залепи устата й с тиксо.

Видеото показва полицай и медицински персонал, които чакат до входа на самолета, докато други пътници напускат кабината след кацането

Говорител на American Airlines заяви пред Business Insider в изявление по имейл: "Жената се е опитала да отвори предната врата за качване и физически е нападнала, ухапала и причинила нараняване на стюардеса. Приветстваме нашия екипаж за професионализма и бързите усилия за защита на хората на борда.

"Спешният персонал се е срещнал с екипажа на полета на земята в Шарлот и е откарал жената в местна болница", съобщава авиокомпанията, която я включи във вътрешния списък на американците със забрана за качване на полети в очакване на разследване, съобщава FOX News.

@ lol.ariee каза в последващото видео, че вярва, че "това, което се е случило, изглежда е било извън контрола на жената. Тя се е страхувала."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase