IStockphoto

Независимо дали сте готови или не, лятото идва. А с него ще се наложи да покажете поне веднъж тялото си по бански или някоя по-плътно прилепнала дреха. След месеци наред, прекарани вкъщи, за някои това може да е стресиращо преживяване. Да вземем и пресен пример - с Уил Смит, който си призна, че дълго време не контролирал порциите и спрял да спортува, с което натрупал излишни килца и направил бирено коремче. Той реши да промени това, като нае инструктор, който да му изготви програма и заедно да покажат неговите трениворки в интернет.  

Не само звездата от "Мъже в черно", а много други известни имена от киното и музикалната сцена се доверяват на специалист, за да отслабнат. Наскоро Латоя Джулси, която е персонален треньор в Ню Йорк и работи с Мери Кейт и Ашли Олсън, Аманда Сийфрид, разкри кое е най-важното при тренировките и храненето, за да имат те добър ефект. 
 
Преди да започне да се занимава професионално със спорт, Тоя, както я наричат още, работи като медицинска сестра и има доста стресиращо ежедневие. Работата на крак и нощните смени я карат да се храни некотролируемо, понякога с твърде много вредни храни. 
 
Специалистът с ценни съвети за отслабване: 
 
1. Клекове, клекове и пак клекове
 
Дори и да нямате достатъчно време, за да отидете до залата или тичате в парка, може да правите клекове у дома. Според Джулси, това е най-доброто движение, което да направите за изгаряне на мазнините и повече тонус, когато сте заети. 
 
"Те винаги са чудесен ход. Ще изгорите много калории", казва инструкторът и уточнява, че с въпросните клекове се напрягат не само краката, а и други части от тялото. Важното е да се изпълняват правилно. 
 
Латоя обяснява, че всеки ден сядаме и ставаме, ето защо може да се упражнявате и на стола, стига да искате. Например в обедната почивка. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Toya (@latoyafit)

2. Яжте по-често, но по малко 
 
Днес всички ние се подлагаме на какви ли не диети, за да отслабнем и имаме хубаво тяло за плажа. Но понякога това е свързано с доста гладуване, което не е полезно за организма. Според Джулс, здравословният начин на живот е просто да си по-дисциплиниран и внимаваш с порциите, а не да не ядеш с часове. 
 
„Закуските са изключително важни за мен. Казвам го на всички свои клиенти“, коментира тя пред Eatthis. 
 
Още съвети за отслабване, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase