Снимка: IStockphoto

С разцъфването на цветята и пристигането на птиците разбираме, че пролетта е настъпила с пълна сила. Вече сменихме часовника с един час напред, което означава само едно – лятото е съвсем близо и можем дори да помиришем морския бриз. Скоро ще носим сандали, бански и летни рокли, които обаче не могат да „живеят“ без красиви и ярки бижута.

Откакто е започнала пандемията всички ние копнеем за аксесоари, които повдигат настроението ни и озаряват дните ни. Ако се замислим, бижутата са били константа през последната година, която прекарахме затворени у дома. Те ни помогнаха да се чувстваме по-стилно облечени по време на виртуалните ни срещи, а добавянето на нещо малко е бърз и лесен начин да направим всяко облекло да изглежда цяло.
 
Някои от летните тенденции в бижутата за 2021 година са тези, които може би сте виждали и преди – колиета и висулки, които ще бъдат на мода още дълго време. Към тях се присъединяват и някои дебютни предложения като неонов емайл и лъскави обеци, които добавят свежест за новия сезон. Независимо дали се насочвате към плажа, четете в парка, изпълнявате поръчки или стоите вкъщи на хладно, трябва задължително да носите някое бижу, за да се чувствате по-добре.
 
Ето пет предложения, които ще паснат чудесно на всеки летен тоалет:
 
Висулки
 
За това лято опитайте да комбинирате огърлицата си с висулка с други цветни аксесоари. Добавете към нея едни кръгли обеци или пък красива гривна. Някои хора смятат висулките за прекален кич, но експерти казват, че те добавят елегантност към визията. Не се притеснявайте да експериментирате с цветовете, стига само те да са в тон с дрехите ви. Ако не знаете каква гама да изберете, заложете на класиката от сребърно или златно. Така ще имате възможност да комбинирате бижутата с всичко, което намерите в гардероба.
 
Перли
 
От Камала Харис до Хари Стайлс, перлите никога не са били повече на мода, отколкото в момента. Заложете на класическото перлено колие, което ще придаде стил и елегантност към всеки обикновен летен тоалет.

Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase