IStockphoto

Модната индустрия се промени драстично през последната една година. Пандемията и социалната изолация, която донесе със себе си, накара хората да заложат повече на удобството, отколкото на стила. Така в гардероба им се върнаха дрехите в по-голям размер, които са комфортни не само за вкъщи, но и за офиса.

Различните видове деним се комбинират с почти всичко и трябва да имаме по едно парче от тях за различните сезони. Много от тях стават както за по-слаби, така и за по-закръглени жени. Но все пак тесните са си класика – перфектното допълнение към тънка блузка, потник, туника или пуловер. Да не говорим как се комбинират с кожено яке.
 
Тъй като удобството продължава да диктува стила ни по време на карантина, трябва да кажем „чао“ на твърде впитите по тялото дънки и да посрещнем тяхната противоположност – широките! Някои от тях са с висока талия и по-дълги крачоли, точно същите като тези, които носихме преди години. Всъщност, ако не сте изхвърлили някои стари джинси, може да ги извадите преспокойно, защото всеки един от тях отново ще е актуален.
 
Много известни личности като Виктория Бекъм, Кайли Дженър, Ким Кардашян, Хейли Бийбър и други, показват в профилите си в социалните мрежи, че по-широките дънки, направени от различни парчета, не са демоде. 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от C E C I L I A U L V E R A S (@ceciliaulveras)

Още за актуалните модели дънки ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase